Vergroot jouw herkenbaarheid

Personal Branding Fotografie

In een personal branding fotoshoot laten we zien waarvoor je staat en wat de visie van je bedrijf is. Professionele en prachtige (sfeer)foto’s vergroten de herkenbaarheid en de toegankelijkheid van jou en jouw bedrijf. Het zorgt voor authenticiteit én een persoonlijke touch, omdat klanten direct zien met wie ze te maken hebben. 

Professionele foto’s die jouw bedrijf herkenbaar en toegankelijk maken

Herkenbaar?

 • Gebruik je vakantiefoto’s op jouw social media kanalen?
 • Of heb je wel een paar professionele foto’s, maar verder niet genoeg content om te plaatsen op je website en social media?
 • Mis je een duidelijke stijl, een eigen visie, een sprankeling in jouw foto’s die precies laten zien wie jij bent of wat je bedrijfsvisie is?
 • Wil je meer op de voorgrond treden, zodat het eerste contact online al gemaakt is?
 • Wil je jouw website of social media persoonlijker maken door te laten zien wie je bent en waar je voor staat?

Laat een professionele én persoonlijke indruk achter

Een personal branding shoot brengt dat wat jou en/of je bedrijf kenmerkt, naar voren. Mooi beeld is een krachtig middel om online meer zichtbaar te zijn en hiermee een professionele én persoonlijke indruk achter te laten. Daarnaast is op deze manier het eerste ‘contact’ gelegd.

Het is mijn missie om precies dát te laten zien wat jou onderscheidend maakt, wat jou maakt wie je nu bent. Dat gevoel vastleggen op een foto, is hele waardevolle content. Ik denk graag met je mee en luister goed naar wat jouw wensen en verwachtingen zijn. Het maakt mij blij als jij (meer dan) tevreden bent met het resultaat!

“Als ik deze fotoshoot in één woord zou moeten omschrijven is het; FANTASTISCH! Esther heeft een hele sprankelende persoonlijkheid, ontzettend originele ideeën en ze stelt je direct op je gemak! Ze vraagt echt door naar wie je bent en wat je visie is en dit vertaalt ze feilloos naar de juiste beelden. Hierdoor krijg je een perfecte samenvatting van wie je bent & wat je wilt uitstralen met je bedrijf in een serie professionele foto’s.”

Maaike Woertink (Specialist in Beauty)

Werkwijze

Communication by Olena Panasovska from the Noun Project

Voor de fotoshoot

Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we je jouw wensen en de keuze voor een locatie.

Tijdens de fotoshoot

Tijdens de shoot is het gebruik van meerdere kledingsetjes mogelijk. De shoot zal ongeveer een uur tot anderhalf uur in beslag nemen.

Ik vind het belangrijk dat je je op je gemak voelt en uit je comfortzone durft te stappen. Dan laat je jezelf zien hoe je bent met stralende en sterke foto’s tot gevolg. Ik maak het liefst gebruik van natuurlijk licht en laat me graag verrassen door het moment.

art deco by Olena Panasovska from the Noun Project

Nabewerking

De foto’s ga ik, nadat je een keuze hebt gemaakt uit een ruime (onbewerkte) selectie, bewerken op een manier die zo dicht mogelijk bij de realiteit staat. Hierna ontvang je de definitieve foto’s en kun je ze overal voor inzetten. 

“Vooraf was Esther heel duidelijk in haar communicatie en gaf ze tips over kleding, make-up en haarstyling. Tijdens de shoots zorgde ze ervoor dat ik me op mijn gemak voelde, waardoor mijn ‘echte ik’ naar voren kwam. Ze geeft veel vrijheid aan het inbrengen van eigen input, met daarin professionele sturing. De foto’s ontving ik snel en waren erg naar mijn zin! Het viel me direct op dat er zoveel variatie was in de foto’s, onder andere qua licht. Ondanks de bewerking, ogen de foto’s heel natuurlijk!”

Henrike Bik

Luxe locaties

De fotoshoot kan thuis of op het werk plaatsvinden, maar ik werk ook graag met een aantal prachtige locaties. Ik regel deze dan voor je.

Amsterdam

Studio Spijkerkade

Een prachtige, authentieke loods met een industriële look. 

Amsterdam

Atelier Oost

Een stijlvol ingerichte locatie met grote ramen voor prachtig lichtinval en frisse foto’s.

Velsen-Zuid

Koetshuis Waterland

Een monumentaal pand met stijlvol ingerichte kamers en charmante hoekjes. 

Den Haag

Bondi Studio

Een serene yogastudio met veel houtmaterialen, met heldere witte ruimtes én krachtige zwarte muren. 

Amsterdam

The White Door Studio

Een prachtige yogastudio met uiteenlopende, stijlvolle ruimtes voor veel variatie in foto’s. 

“Wat ben ik blij met het resultaat! De communicatie en de sfeer waren heel fijn, dat zie je ook terug in de foto’s. Vooraf gaf zij goede tips over welke kleding mee te nemen en betrok me bij de locatiekeuze. Ter plekke was er een goede balans tussen enerzijds mij mijn gang laten gaan, en anderzijds tips geven over poses. Esther is heel vriendelijk, open en spontaan, waardoor je je helemaal op je gemakt voelt. Foto’s kiezen was nog een lastige klus; er zaten zo veel toffe foto’s bij! Ik heb nu een mooi portfolio aan foto’s, die ik zowel zakelijk als privé perfect kan gebruiken.”

Nouchka Fontijn
Esther Scholte, fotograaf

Over Esther

Het is mijn missie om precies dát te laten zien wat jou onderscheidend maakt. Ik wil iets moois creëren, waarvan jij blij wordt. Met oog voor detail en een soms out of the box mindset, maak ik originele, natuurlijke en mooie beelden. 

Mijn open houding stelt mensen vaak op hun gemak en dat zorgt ervoor dat mensen zichzelf kunnen zijn. 

“Esther heeft op professionele wijze foto’s van onze beautysalon gemaakt. Dit was zeker geen makkelijke klus aangezien de salon vrij donker is doordat er weinig daglicht naar binnen valt. Esther heeft oog voor details en brengt als persoon ‘rust’ over op de personen die gefotografeerd worden. Daarnaast heeft zij de juiste sfeer en ambiance weten vast te leggen, wat voor ons erg belangrijk was. Hierdoor is het eindresultaat prachtig geworden!”

Bianca Schaap (Elle & Moi)

Investering Fotoshoot

Alle prijzen zijn exclusief btw, reis- en parkeerkosten en locatiekosten.

Personal Branding fotoshoot

Inclusief:

 • Voorbereidingsgesprek
 • Advies bij keuze van de locatie, visagie en haarstyling, kleding en accessoires
 • Fotoshoot van ongeveer 1 tot 1,5 uur
 • 5-7 outfit wissels
 • 40 beelden in hoge kwaliteit
 • Zorgvuldige nabewerking
 • Online privé gallery

Voor 535 excl. btw

Extra informatie

 • Het is mogelijk om in 2 termijnen te betalen.
 • Foto’s bijbestellen kan voor €15 per foto.
 • De extra kosten voor een luxe locatie zijn gemiddeld €150.

Pakket op maat

Heb je andere ideeën of wensen? Laat het me gerust weten. Het is mogelijk om een offerte op maat te laten maken.

Veelgestelde vragen

Kan ik in termijnen betalen?

Het is mogelijk om in twee termijnen te betalen.

Is een personal branding shoot voor iedereen geschikt?

Jazeker, als het je doel is om jezelf of je bedrijf meer ‘in the picture’ te zetten, is dit altijd een slimme en leuke keuze!

Kan ik de foto’s vrij gebruiken?

Je bent vrij om de foto’s te gebruiken. Als je de foto’s op social media plaatst, vind ik het natuurlijk altijd leuk als je mijn bedrijfsnaam noemt of mijn (zakelijke) Instagram of Facebook pagina noemt.

Worden de foto’s gepubliceerd, bijvoorbeeld bij een artikel? Dan is naamsvermelding verplicht. Het doorverkopen van foto’s is altijd in overleg met mij.

Nabewerking van de foto’s (behalve uitsnijden) is niet toegestaan. Ik besteed hier veel tijd en liefde aan, dus mocht je bepaalde wensen hebben, neem dan contact op met mij.

Werk je samen met een make-up & hair artist?

Indien gewenst en op basis van de beschikbaarheid van de make-up & hair stylisten waarmee ik samenwerk, is het mogelijk om dit voor de fotoshoot in te plannen.

Als je zelf niet heel handig bent met visagie en haarstyling, dan is dit een uitgelezen kans om het plaatje compleet te maken!

Natuurlijk kun je dit ook zelf regelen, als daarnaar je voorkeur uitgaat.

Hoe bepalen we een locatie?

Dat is maar net wat je graag zou willen uitstralen. Een personal branding shoot kan natuurlijk op het werk plaatsvinden of thuis.

Maar ik heb ook een aantal tips voor hele luxe en mooie locaties die je foto extra kracht bijzetten. Ik regel de locatie, zodat je daar niet naar om hoeft te kijken. Uiteraard overleg ik de kosten van de desbetreffende locatie met je. En indien je hiervoor akkoord geeft, plannen we een datum.

Op welke dagen ben je beschikbaar?

Ik ben voornamelijk werkzaam op maandag, woensdag en vrijdag. In het weekend en de avonden ben ik beperkt beschikbaar.

Neem gerust contact op om mijn precieze beschikbaarheid te vragen.

Heb je een andere vraag? Stuur me gerust een berichtje!

“Wat een gezellige dag heb ik gehad tijdens de Personal Branding shoot met Esther. Zelf had ik te weinig beeldmateriaal voor o.a. social media en dus was een afspraak voor een branding shoot snel gemaakt. Ik ben heel blij met het eindresultaat!”

Jantine van ’t Klooster