Zakelijk óf particulier

Eventfotografie

Om de sfeer tijdens een event vast te leggen en een mooie impressie van de dag weer te geven, is wat mij aantrekt in eventfotografie. Het zorgt voor een waardevolle herinnering, bij alle aanwezigen op het event.

Ik vind het belangrijk dat mensen gefotografeerd worden zoals ze zijn. Ik weet de momenten te pakken waar iets belangrijks gebeurt, maar vooral ook de spontane gebeurtenissen of veelzeggende blikken van mensen. Het liefst zónder dat mensen dit doorhebben.

Bij eventfotografie kun je denken aan een zakelijk event – van een (netwerk)borrel tot een feestelijk festival tot een congres – én aan particuliere events – van een tuinfeest ter ere van een jubileum tot een verjaardagsfeest tot een lunch met vriendinnen.

Is eventfotografie iets voor jou?

 • Wil je meer persoonlijkheid en sfeer terugzien in een zakelijk event?
 • Kijk je altijd tegen ruggen aan als je zelf foto’s maakt of mis je de spontane momenten?
 • Vind je het leuk om eens professionele foto’s te ontvangen van een bijzonder moment in je leven, zoals bijvoorbeeld een 12,5 jarig huwelijksfeest?
 • Zoek je een fotograaf die oog voor detail heeft?

Krijg sfeervolle beelden van jouw event

 • Professionele beelden die de sfeer van de dag goed weergeven.
 • Een mooie herinnering waarop de aanwezigen samen terug kunnen kijken.
 • De foto’s kunnen als content gebruikt worden voor verschillende social media kanalen of voor interne en externe doeleinden.

Werkwijze

Voorafgaand bespreken we de wensen en de verwachtingen. Op het event zelf zorg ik dat ik de belangrijke momenten vast leg, maar ik houd hierbij ook altijd oog voor subtiele gebeurtenissen en voor details.

Mensen zijn vaak achteraf verrast dat ik bepaalde momenten heb gefotografeerd zonder dat zij dit door hadden. Ik let erg goed op wat er zich in mijn omgeving afspeelt en daarnaast probeer ik zo onopvallend mogelijk te zijn, zodat ik geen stoorzender ben.

Na het event bewerk ik – naar wens – vrijwel direct vijf foto’s die gedeeld kunnen worden op social media of voor interne communicatie. De overige foto’s lever ik zo snel mogelijk aan.

Ik ben pas blij als de klant dat is; een goede service en krachtige foto’s vind ik veel waard.

Eventfotografie

Investering

Eerste uur €180*, elk uur erna €125, inclusief:

 • Nabewerking
 • Minimaal 25 foto’s per uur
 • Online gallery om te delen
 • Vrij gebruik van de foto’s
 • Vrijwel directe levering van de eerste vijf foto’s
 • Snelle levering van de overige foto’s

*Exclusief btw en reiskosten. Minimale prijs voor een zakelijke boeking is €305. Bij een particuliere boeking is het – indien gewenst – mogelijk om 1 uur fotografie in te plannen.

Extra informatie

Datum

Wil je een datum reserveren? Voor events die langer dan drie maanden van tevoren geboekt worden, vraag ik een aanbetaling om de dag te reserveren.

Reistijd & kosten

Prijzen zijn exclusief reiskosten. Reiskosten zijn €0,35 per kilometer vanaf Driebruggen.

Foto’s & nabewerking

De prijs is inclusief de nabewerking. Per uur ontvang je minimaal 25 foto’s. Dit kunnen er dus meer zijn, afhankelijk van het soort event en wat er allemaal plaatsvindt. Hiervoor reken ik geen meerprijs. Ik zorg er altijd voor dat de foto’s een uitgebreide en volledige impressie van de dag weergeven.

Online gallery

De foto’s lever ik op in een online gallery. Deze kan makkelijk gedeeld worden en eventueel kunnen alle aanwezigen de foto’s downloaden via deze gallery. De gallery kan beveiligd worden met een wachtwoord of opengezet worden.

Gebruik foto’s

Deelnemers zijn vrij om de foto’s te gebruiken voor eigen gebruik of op social media. Bij publicatie in de media is naamsvermelding wel nodig. Lees mijn Algemene Voorwaarden voor meer informatie over het gebruik van de foto’s voor deelnemers en voor de fotograaf.

Esther Scholte, fotograaf

Over fotograaf Esther

Ik krijg energie van nieuwe mensen ontmoeten en andere plekken ontdekken. Met eventfotografie ben ik dus helemaal op mijn plek. Ik vind het leuk om me onder de mensen te begeven en zo onopvallend mogelijk vast te leggen wat er om me heen gebeurt.

Wil jij ook jouw event sfeervol vastgelegd op beeld?